Uitlaatservice

Hondenservice Dogpassion

- Ontstaan vanuit een passie voor honden -

Iedereen weet dat een hond regelmatig naar buiten moet, maar niet iedereen kan zijn hond de nodige beweging geven. Wij bieden een kleinschalige service, zodat elke hond voldoende individuele aandacht kan krijgen. Bij ons zijn alle honden, ongeacht ras of geslacht, welkom.

 

Groepswandeling

Wanneer uw hond sociaal is naar mens en dier en een aantal basiscommando's kent, zou hij mee kunnen op de groepswandeling. Samen met een aantal hondenvriendjes wandelen we ongeveer een uur op onze eigen weide.

Door gebruik te maken van de puppenbuggy kan óók uw jonge hond al vanaf 12 weken (na de 3e enting) mee met de roedel. Uw hond loopt een verantwoorde afstand mee en zal tussendoor kunnen rusten in de wandelwagen.

Wanneer uw hond niet (meer) in de wandelwagen past of hier te wild voor is, zullen wij samen kijken naar een passende en verantwoorde oplossing voor uw nog groeiende hond. Een van de mogelijkheden is een individuele wandeling.

 

Individuele wandelingen:

Wanneer uw hond om lichamelijke of gedragsmatige redenen niet (meer) op de groepswandeling mee kan, bieden wij de mogelijkheid om uw hond individueel uit te laten. Er zal dan een kwartier gelopen worden in de eigen omgeving.

 

Werkgebied

Hondenservice Dogpassion staat voor u klaar in Spijkenisse