zelfsamenstellen

Zelf Samenstellen

Cursus opzet:

Nadat je de BasisCursus hebt gevolgd, kun je instromen in de mantrail-cursussen van Dogpassion. 
Je hebt hieruit de keus uit het trainen in een vaste groep (vaste dag, tijd en zelfde groepssamenstelling) of je kunt je via het online reserveringssysteem inschrijven voor losse (thema) lessen. Op deze manier kun je trainen wanneer het jou uitkomt met een minimum van 2x per maand en een maximum van 8x per maand. 


Niveau Verschillen:

Omdat er honden trainen die pas nét hun eerste metertjes speuren en er combinaties meedoen die al een aantal jaar trailen, zijn de niveau verschillen soms groot. Binnen de losse lessen mag iedereen, van elk niveau meedoen, de sporen worden immers op maat voor een combinatie uitgezet. 
Echter zijn sommige thema-lessen niet geschikt voor beginnende combinaties en om die reden krijg je pas toegang tot deze lessen op het moment dat je een bepaald niveau hebt berijkt. Thema-lessen worden dmv sterren in niveaus ingedeeld. 
Binnen de themalessen heb je, in tegenstelling tot de losse lessen, een meer homogene samenstelling. 

Voortgang Bijhouden 

Elke deelnemer zal samen met zijn instructeur de vorderingen bijhouden en wanneer een combinatie eraan toe is, zal deze meekunnen doen aan het clubexamen. Behaalt hij dit examen, dan krijgt hij toegang tot themalessen die een niveau hoger zijn.
Zo blijven er nieuwe uitdagingen op het mantrail-pad komen. 

Een overzicht van de geboden lessen: 


Losse Lessen  
Wanneer je niet in een vaste groep meetraint, of wanneer je extra wil meetrainen, kun je losse lessen boeken. 
Deze zijn qua opzet gelijk aan de vaste cursus, echter is er meer variatie in de regio, dagen, tijden en deelnemers. 
Elke deelnemer, van elk niveau, kan meedoen aan een losse les. 
De kosten voor een losse les zijn 30 euro

Thema lessen

Wil je werken aan een specifiek thema, waar we welicht in de reguliere lessen niet (voldoende) aan toe komen, dan kun je meedoen aan een themales. Zo kan een themales specifiek gericht zijn op start-oefeningen, oudere sporen, of kunnen we ons volledig richten op het observeren en sporen in zijn geheel filmen en daarna nabespreken. 
Themalessen zijn ingedeeld per niveau. 

De kosten voor de themalessen varieren, dit is afhankelijk hoeveel tijd er per deelnemer gereserveerd moet worden. 

Dag-workshops
Tijdens een dag-workshop is jouw hond meerdere keren aan de beurt. Een intensief speur-uitje dus, maar waar wel flinke stappen gemaakt kunnen worden. Deze workshops zullen ook regelmatig in gebieden worden gepland die wat verder van de reguliere speurlocaties liggen, zodat we met elkaar kunnen genieten van een totaal nieuwe omgeving. 
De kosten voor deze workshop zullen nog berekend worden.

Copyright @ All Rights Reserved